Beramah Mesra

Sunday, September 18, 2011

Len kali menguap jgn la luas2 sgt bukak..lau x mgkin mulut xley tutup cmni..kan susah!!

Ha ini ade cite best aku jmpe time ronda2 td..klakar ade..kesian pun ade..Seorang 
remaja perempuan berumur 17 tahun, Holly Thompson tidak dapat menutup 
mulut selepas dia menguap semasa berada di dalam kelas..


Menguap xcover..cam beruang hehe2..

Panggil membe sebelah mntak tolong

Lau aku pun cuak mmbe kene cmni..msti panik punye..g spital la senang kan..

Jmpe la dokto mntak bantuan..teror dokto ni..pkar rahang agaknye hehe2

Keadaan di mana mulut tidak boleh ditutup

Batang kayu mirip batang aiskrim dilapiskan untuk diletakkan dlm mulut

 memasukkan batang kayu itu yang diikat dgn pelekat  
bertujuan untuk menjadikan rahang menjadi letih

Agak2 da lame skit  doktor tu tarik perlahan-lahan batang kayu tersebut sebelum dia 
memegang kedua-dua pipi  dan menutup mulut pompuan ni

Ha kan boleh tutup tu..comel pun hehe2..

Ni video penuh die..tgk la..mgkin jd pengajaran tuk kite hehe2

Nasihat : Agak nak menguap tu cover2 la skit..kang setan masuk..yg gemuk2 masuk tu yg xley tutup :P

3 comments:

  1. haha..actually kesian pula dia ni. Tapi lawak pun ada.

    ReplyDelete
  2. Salam Ukwah,
    Terimakasih atas lawatan ke blog TendangTerajang dan mendaftar sebagai "Followers". Blog tuan telah disenaraikan di dalam bloglist saya dan diharap tuan juga dapat menyenaraikan blog saya di dalam bloglist tuan.

    Terimakasih sekali lagi dan selamat berblog!

    ReplyDelete