Beramah Mesra

Wednesday, August 10, 2011

Korang sebenarnya jual no tipon korg kat Facebook tanpa disedari..


Percaya ataupun tidak nombor telefon anda disebarkan.
Mari aku tunjukkan. (^_^)

Klik pada edit friends dekat account bahagian kanan.


Klik contacts tu dan lepastu segala maklumat nombor telefon akan keluar seperti :


Nampak tak, sekarang dah percaya kan. Tunggu apa lagi, takkan nak jual murah-murah kot nombor telefon dekat FB. Tapi kepada sesiapa yang nak cari jodoh, boleh biarkan je nombor telefon tu (^_^) Kepada sesiapa yang taknak delete. Boleh lah korang hide kan je nombor telefon tu.

1. Pergi kat account
2. Cari privacy preferences
3. Cari customize settings
4. Di bahagian bawah, ada terpapar no telefon korang, setkan hanya sebagai only me. Ini lebih baik.



SELAMAT MENCUBA!!

No comments:

Post a Comment